Benieuwd wat je uitgeeft aan zangles? De tarieven variëren, er zijn een aantal opties:

  • Je volgt een schooljaar lang eens per twee weken zangles, de schoolvakanties vallen ertussenuit. Dan heb je gemiddeld 20 lessen per jaar. Een les van een half uur kost € 20,=. Dat betekent dat je als leerling onder de 21 jaar per schooljaar € 400,= betaalt. Ben je jonger dan 21 jaar en woon je in de gemeenten Bladel of Reusel-De Mierden? Dan kun je bij de gemeente subsidie aanvragen voor muzikale of culturele vorming. Zo kun je tot de helft van de kosten voor zangles bij mij terugkrijgen! Kijk voor meer informatie op de website van je gemeente.
  • Je kiest voor een strippenkaart van 8 lessen. Per keer dat je hier komt, strepen we er een af. De strippenkaart blijft één schooljaar geldig en alle overige strippen vervallen bij het ingaan van de grote vakantie. Lessen op een strippenkaart zijn duurder dan reguliere lessen en alleen volwassenen komen in aanmerking voor een strippenkaart. De lestijden worden per keer afgesproken, op basis van beschikbare tijd. De kosten voor een strippenkaart: voor 8 lessen maak je € 200,= over.
  • Natuurlijk kun je een keer langskomen voor een proefles. Besluit je daarna door te gaan, dan wordt die les verrekend met de strippenkaart of het jaarabonnement. Vind je een les voldoende, dan betaal je daarvoor € 30,=