Alleen zingen is leuk. Samen zingen is voor veel mensen nog veel leuker.

Je hoeft niet alleen naar zangles te komen, als je liever samen zingt. Ben je met tweeën, drieën, of meer? Tot zes personen kun je samen in een coachingstraject terecht.  De voordelen van het vormen van een groep zijn dat je ook meerstemmig kunt zingen, en je kunt de kosten delen. Je betaalt namelijk voor mijn tijd, en die is voor zes personen net zo duur als voor twee.

De nadelen van het zingen in een iets grotere groep, is dat je persoonlijke ontwikkeling minder aan bod komt. Natuurlijk wordt er wel gewerkt aan de verbetering van de zangkwaliteiten van de afzonderlijke zangers/zangeressen. Maar: meer zangers betekent minder tijd per persoon.

Kom je als duo, dan kun je kiezen voor een dubbele les. Dan heb je elke les zowel tijd voor jezelf (de ander luistert, en leert daar ook weer van), als voor samen. Kun je eindelijk dat duet zingen dat je al zo lang op je verlanglijstje hebt staan…

Door de jarenlange ervaring als koordirigente heb ik al veel zelfgearrangeerd repertoire liggen. Willen jullie een specifieke song, die nog niet bij mij in de la ligt? Dan kan ik hem speciaal voor jullie arrangeren, zodat hij perfect past op jullie stemmen. Denk daarbij aan de juiste toonsoort voor iedereen, het etaleren van ieders kwaliteiten en het zorgen voor de meest ideale klankopbouw. Het arrangeren gebeurt buiten de les om, zodat jullie het meerstemmige werk in de les meteen uit kunnen voeren. Hoe duur een arrangement is, hangt af de tijd dat ik ermee bezig ben.

Bel me gerust voor meer informatie.